Gemeentehuis

Gratis nachtbussen tijdens Halle Carnaval

Gratis nachtbussen tijdens Halle Carnaval

Op 25, 26 en 27 maart is het weer carnaval in Halle. Geniet zonder zorgen van alle festiviteiten en keer veilig en sfeervol naar huis met de gratis nachtbussen van De Lijn.

Zwerfvuilactie

Zwerfvuilactie

Erger je je ook zo aan zwerfvuil? Steek dan de handen uit de mouwen en doe mee aan de zwerfvuilactie. De actie loopt van 18 maart tot en met 17 april.

Preventie overstromingsschade

Ben je al getroffen door overstromingen? Wil je jouw woning beschermen? Dan kan je deelnemen aan het project 'Preventie overstromingsschade'.

#SPORTERSBELEVENMEER

#SPORTERSBELEVENMEER

Heb je iets leuks, moois of speciaals meegemaakt tijdens het sporten? Maak er een leuke belevingsfoto van en deel het op social media met de hashtags #sportersbelevenmeer en #SPL.

Animatoren gezocht!

Animatoren gezocht!

Wil je tijdens de zomervakantie als animator of hoofdanimator op het speelplein staan? Schrijf je dan snel in.

Parkeerplan Ruisbroek

Parkeerplan Ruisbroek

Op 1 februari 2017 start de blauwe zone in Ruisbroek. Vraag nu al je bewonerskaart of individueel parkeerabonnement aan!

Straatnaamwijziging en hernummering

Op advies van de hulpdiensten wijzigen de straatnamen in de wijk "Impeleer", alsook een deel van de Beersbrugstraat, Groenstraat, Parijsstraat en Domstraat. Het gemeentebestuur stelt een infobrochure ter beschikking die de voornaamste vragen aangaande een straatnaamwijziging en hernummering bundelt.

Wegenwerken Ruisbroek

Wegenwerken Ruisbroek

Momenteel worden er verbeteringswerken uitgevoerd langsheen verschillende straten in Ruisbroek. Tijdens deze werken is een omleiding voorzien.

Procedure duurt drie weken.

Laatste nieuws

In Sint Pieters Leeuw