GEIKE

Eind 2019 kwam het langverwachte nieuwe solo album "Lost in Time" van Geike Arnaert eindelijk uit. Het werd een fantastisch, tijdloos maar ook super muzikaal album. Maar liefst 9 van de 11 songs op het nieuwe album werden samen geschreven met Joost Zweegers aka Novastar. De productie was in handen van dé Belgische topproducer Wouter Van Belle.
Ondertussen schopten singles "Off Shore", "Middle of the Night" en "Black Land Shore" het tot N°1 in De Vox lijst van Radio 1.

Hydrogen Sea
Met stem, een vleugelpiano, en een hele voorraad aan analoge effecten, brengen Birsen Uçar en Pj Seaux in duovorm een nieuwe klankwereld. Verwacht geen singer-songwriter muziek, maar frisse, uitgepuurde electronica van Pj in combinatie met de prachtige stem van Birsen. Ze zullen bestaande en splinternieuwe nummers brengen die je naar adem doen happen.
 

Cultuurcentrum Coloma volgt steeds de federale voorschriften op de voet. Dit betekent dat onze podiumvoorstellingen, concerten en andere activiteiten alleen toegankelijk zijn voor personen die een geldig Covid Safe Ticket samen met hun identiteitsbewijs kunnen voorleggen. Op al onze locaties is het mondmasker verplicht vanaf 12 jaar.

Om het evenement bij te wonen dien je voor te leggen:

  • Je Covid Safe ticket (CST) en identiteitsbewijs, verplicht vanaf 12 jaar en 2 maanden
  • Je ticket voor het evenement

Algemene richtlijnen:

  • Kom op tijd. Dat geeft ons genoeg marge om iedereen rustig de zaal te laten betreden.
  • Op al onze locaties is het mondmasker verplicht vanaf 6 jaar.
  • Bij aankomst controleren we jouw Covid Safe Ticket en identiteitsbewijs aan de ingang van de zaal.
  • We werken niet met bubbels en er worden ook geen rijen of stoelen tussenin opengelaten.
  • Voel je je ziek? Of heb je symptomen die op Covid-19 kunnen wijzen? Blijf alsjeblieft thuis en verzorg jezelf!
  • We besteden de nodige aandacht aan ventilatie en verluchting. De ventilatiesystemen zijn getest en attesten zijn aanwezig. Het CO² gehalte in de zalen wordt aandachtig opgevolgd. We zorgen voor voldoende ventilatie in alle ruimtes en nemen de nodige hygiënische voorzorgsmaatregelen.