MARTINE PRENEN

Natuurlijk willen we allemaal lekker in ons vel zitten en bakken energie hebben om elke dag van te tanken.

Maar hoe doe je dat, en nog belangrijker, hoe begin je eraan? Met haar ‘50 – something’ jaren op de teller en een master van gezondheids- en voedingscoach op zak loopt Martine nog regelmatig tegen zichzelf aan. Martine laat zien hoe ze zich staande houdt op dat slappe koord van een gezond leven leiden. Zo legt ze uit wie er achter je cravings zitten en hoe je ‘guilty pleasure’s ‘of ‘goestingeskes ’onder controle kan houden.
Mario neemt zichzelf niet TE serieus, er moet ruimte over blijven voor een ‘pateeke’ of een goed pakje friet. Er is ruimte voor humor, inzicht en zelfs een paar gezonde tips & tricks. Geschikt voor vrouwen én mannen.

Cultuurcentrum Coloma volgt steeds de federale voorschriften op de voet. Dit betekent dat onze podiumvoorstellingen, concerten en andere activiteiten alleen toegankelijk zijn voor personen die een geldig Covid Safe Ticket samen met hun identiteitsbewijs kunnen voorleggen. Op al onze locaties is het mondmasker verplicht vanaf 6 jaar.

Om het evenement bij te wonen dien je voor te leggen:

  • Je Covid Safe ticket (CST) en identiteitsbewijs, verplicht vanaf 12 jaar en 2 maanden
  • Je ticket voor het evenement

Algemene richtlijnen:

  • Kom op tijd. Dat geeft ons genoeg marge om iedereen rustig de zaal te laten betreden.
  • Op al onze locaties is het mondmasker verplicht vanaf 6 jaar.
  • Bij aankomst controleren we jouw Covid Safe Ticket en identiteitsbewijs aan de ingang van de zaal.
  • We werken niet met bubbels en er worden ook geen rijen of stoelen tussenin opengelaten.
  • Voel je je ziek? Of heb je symptomen die op Covid-19 kunnen wijzen? Blijf alsjeblieft thuis en verzorg jezelf!
  • We besteden de nodige aandacht aan ventilatie en verluchting. De ventilatiesystemen zijn getest en attesten zijn aanwezig. Het CO² gehalte in de zalen wordt aandachtig opgevolgd. We zorgen voor voldoende ventilatie in alle ruimtes en nemen de nodige hygiënische voorzorgsmaatregelen.