HETTY HELSMOORTEL

Missie 2021

Een theatershow over het meest spraakmakende wetenschapsnieuws van 2021

Wat moet u op wetenschappelijk vlak onthouden van 2021?
Waarom is wetenschap het mooiste vak op aarde?
Hoe werkt het precies?
En waarom gaat het soms zo traag?

Hetty Helsmoortel doet het allemaal helder en entertainend uit de doeken tijdens een gloednieuwe theatershow die volledig in het teken staat van wetenschap. Een voorstelling op het scherpst van de snee, die veel verder gaat dan de opsomming van een aantal feitjes. Want wetenschap is vooral wondermooi, ontroerend en zit tjokvol menselijkheid. Alleen is die binnenkant uiterst zelden zichtbaar voor het grote publiek. Zak dus onderuit in uw theaterstoel en raak verwonderd, overweldigd en geïnspireerd door de meest spraakmakende gebeurtenissen van het voorbije jaar.
 

Bij een bezoek aan een voorstelling georganiseerd door CC Coloma moeten volwassenen  ALTIJD een geldig Covid Safe Ticket (CST) en een bewijs van identiteit kunnen voorleggen. Eens binnen in de zaal dienen volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar tevens hun mondmasker ten allen tijde op te houden.

Dit geldt vanaf 20 november 2021 alvast voor minstens drie maanden (tem 31 januari 2022).

Meer info over het Covid Safe Ticket, hoe te verkrijgen en hoe wij dit op een GDPR-conforme manier dienen te controleren, vind je op de website van de Vlaamse overheid: https://www.vlaanderen.be/cjm/nl