JAZZFESTIVAL

Vrijdag
Michael Varekamp & Louis Armstrong Celebration Band

Trompetspeler en zanger Michael Varekamp was 10 jaar als hij in de muziekcollectie van zijn vader een plaat van Louis Armstrong vindt. Op 20-jarige leeftijd trekt hij de wereld rond met verschillende bands en werkt hij samen met verscheidene muzikanten zoals Branford Marsalis, Scott Hamilton, Lillian Boutté en Kenny Ball. Samen met de Louis Armstrong Celebration Band brengt hij de muziek van Louis Armstrong tot leven.

Zaterdag
Alexandre Cavalière Quartet

Je hoort al eens verhalen over wonderkinderen en piepjonge talenten. Wel, in het geval van Alexandre Cavaliere is dat zeker niet over-dreven. Hij was amper 12 toen Didier Lockwood en Babik Reinhardt hem in Parijs uitnodigden. Dat bracht zijn muzikale loopbaan onmiddellijk in een stroomversnelling. Het vervolg kwam vanzelf tot stand. Alexandre schuimde allerlei internationale podia af met de groep van zijn vader en verzamelde een indrukwekkende lijst van optredens.

Nu stelt hij, zelf als bandleider, een nieuw project voor: het Alexandre Cavaliere Quartet combineert de gipsy jazz (in de stijl van Django Reinhardt) met be-bop en moderne jazz elementen en invloeden van Dorado Schmitt en Biréli Lagrène.

Alexandre Cavaliere – viool
Manu Bonetti – gitaar
Fred Guedon – gitaar
Jean-Louis Rassinfosse – contrabas

 

Bij een bezoek aan een voorstelling georganiseerd door CC Coloma moeten volwassenen  ALTIJD een geldig Covid Safe Ticket (CST) en een bewijs van identiteit kunnen voorleggen. Eens binnen in de zaal dienen volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar tevens hun mondmasker ten allen tijde op te houden.

Dit geldt vanaf 20 november 2021 alvast voor minstens drie maanden (tem 31 januari 2022).

Meer info over het Covid Safe Ticket, hoe te verkrijgen en hoe wij dit op een GDPR-conforme manier dienen te controleren, vind je op de website van de Vlaamse overheid: https://www.vlaanderen.be/cjm/nl