DE RODEO'S - NIGEL WILLIAMS, JOHNNY TRASH & WOUTER MONDEN

COMEDY

Komen een kroeg binnen: een Brit, een Belg en een Hollander... het zou het begin van een mop kunnen zijn. Drie comedyvrienden zitten na een voorstelling aan een toog en na wat Belgische bieren smeden ze het plan om samen op tour te gaan als De Rodeo’s

De Rodeo’s, dat zijn Nigel Williams, Johnny Trash en Wouter Monden. Drie authentieke comedians die elk met hun eigen stijl het comedyminnend publiek een onvergetelijke en onvervalste line-up presenteren.

Nigel Williams bestookt het publiek met zijn up-tempo stand-upcomedy in de zuiverste Angelsaksische traditie: maatschappijkritisch, onvoorspelbaar, eerlijk, verontwaardigd, confronterend.

Johnny Trash is een man van vele talenten. Hij is niet alleen comedian, hij is ook singer-songwriter, rockster en rocka-billyzanger en -drummer in verscheidene bands. TV-kijkend Vlaanderen kent hem van Belgium’s Got Talent.

Wouter Monden is een sympathieke Hollander. Door zijn energieke verschijning pakt hij elk publiek in. Zijn comedy is toegankelijk maar Wouter kan ook scherp uit de hoek komen als het gaat om dingen die hij écht belangrijk vindt.

Drie vrienden, drie comedy acts.
Ambiance verzekerd!