De Gordel 2021

Gordel

De Gordel vindt traditiegetrouw telkens plaats op de eerste zondag van september. Door het coronavirus kon onze gemeente in 2020 geen focusgemeente zijn maar uitstel is geen afstel. Dit jaar is Sint-Pieters-Leeuw terug focusgemeente. De Gordel vindt dit jaar plaats van 28 augustus tot 5 september. Niet 1 dag maar een hele week kan je deelnemen aan tal van activiteiten:

Wandelen:
De hele week lang kan je deelnemen aan verschillende wandelingen. Geniet van de prachtige natuur die onze gemeente te bieden heeft.

Fietsenroutes:
Pak de fiets en rij doorheen de regio. Ontdek de mooiste plekjes en ontdek welke lekkernijen deze regio te bieden heeft.

100 kilometer:
De klassieke lus van 100 kilometer is ook mogelijk om dit jaar te rijden met de fiets en wordt opnieuw in een digitaal jasje gestoken met een Strava Challenge.

Gravelroutes:
Eén van de meest recente ontdekkingen van de wielertoerist en fietsliefhebbers is de gravelbike. Met deze gravelroute combineer je het beste van de weg en het veld en is ideaal voor genieters van mooie landschappen. Verder voorzien we op deze route nog een extra leuke beleving.

5 september is de hoogdag van deze Gordelweek. Afhankelijk van de coronamaatregelen kan je in het Colomapark naast de verschillende wandel- en fietsroutes ook genieten van verschillende activiteiten en optredens van Jeuk Live Band, Belle Perez en Niels Destadsbader!

Hou deze website de komende maanden in de gaten om verdere ontwikkelingen en nieuwtjes te weten komen.

Sportdienst

Sportlaan 11
1600 Sint-Pieters-Leeuw
02 371 14 20
Openingsuren
ma
-
-
di
-
wo
-
-
do
-
vr
-
Gegevens ophalen
Gegevens ophalen