Drankencentrale Schoentjes

Drankencentrale Schoentjes

Op zoek naar een zeer groot assortiment dranken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben nl. heel wat dranken geschikt voor ieders moment. Bieren, waters, softdrinks, wijnen, sterke dranken, melk. Zowel van grote gekende merken als kleinere, lokale producenten. Onze prijzen zijn concurreebaar met de grootwarenhuizen. Geen lange wachtrijen aan de kassa, ruime parking en eenvoudige teruggave van het leeggoed. Ons familiebedrijf is gepassioneerd in wat we doen, wij ontvangen iedereen steeds met veel enthousiasme en met de glimlach.

Locatie
Bergensesteenweg 747, 1600 Sint-Pieters-Leeuw

(Aangepaste) openingsuren
Maandag - vrijdag: 10 - 18 uur
Zaterdag: 10 - 16 uur
Zon- en feestdagen: gesloten

Mogelijkheden
Afhalen in de zaak

Info + bestellingen
T 02 569 04 50 - order@schoentjes.be
www.schoentjes.be - www.facebook.com/schoentjesdrankensintpietersleeuw/

Wij begrijpen dat bepaalde klanten tijdens de corona-crisis niet meer zo geneigd zijn om lang in onze winkel te vertoeven.
Daarom bieden we nu ook de mogelijkheid om uw bestelling te plaatsen via ons gebruikelijk telefoonnummer 02 569 04 50 of mailtje naar order@schoentjes.be, wij halen deze voor u rond. Eens u op onze parking aankomt, meldt u zich even aan. Wij laden vervolgens de dranken in uw wagen. Betalen kan via mobiel bancontact of snel aan de kassa. Simpel toch?

Dienst Lokale Economie

Pastorijstraat 21
1600 Sint-Pieters-Leeuw
02 371 22 91
Openingsuren | !! ENKEL OP AFSPRAAK !!
ma
-
-
di
-
wo
-
-
do
-
vr
-
Gegevens ophalen
Gegevens ophalen