30 juli – 3 augustus

Kostprijs:
65,00 euro
Locatie:
Trefcentrum Laekelinde
Lotstraat 6-8
1600 Sint-Pieters-Leeuw
Tijdstip:
Activiteiten gaan van start om 9.00 uur en eindigen om 16.00 uur.
Er is opvang vanaf 8.00 uur tot 9.00 uur en van 16.00 tot 18.00 uur.
Kleuters:

Reusachtige minimensjes
Stel je voor, alles is plots piepklein! Let op waar je je voeten zet want je kan zomaar een huis verpletteren? En jouw boterhammetje met choco is maar zo groot als je vingertopje. Oh nee …. nu zijn we weer gekrompen. We passen in een muizenholletje en verstoppertje spelen is veel leuker want we passen overal in. En het leukste van allemaal: onze boterham met choco is nu twintig keer groot als wij zelf. Smullen maar!
Kinderen geboren tussen 30-07-2012 en 31-12-2014.

Lagere school:

Licht uit, spot aan!
Je ogen zijn dicht, in je hoofd overloop je nog een laatste keer alle woorden en bewegingen … je concentratie is op en top. je voelt de spanning en je hoort het geroezemoes van het publiek van achter het rode, dikke gordijn. En dan begint het! De lichten in de zaal gaan uit, het gefluister en gelach verstomt. Het gordijn gaat open en je stapt vastberaden het podium op, de spotlight in. Laat het podiumbeest in jou helemaal los deze week; wij geven jou een podium en een spotlight en jij mag jouw ding doen. Op ons podium mag je zingen en dansen, mopjes vertellen, verhalen verzinnen of gewoon gek doen. Zelf je veters strikken, het kan en mag allemaal!
Kinderen geboren tussen 02-07-2005 en 31-08-2012.

Inschrijven:
Online inschrijven via TicketGang

! Indien u wenst dat er van uw kind geen foto’s worden gepubliceerd, moet u ons hiervan vooraf schriftelijk op de hoogte brengen !