Speelplein De Leeuwtjes

Speelplein De Leeuwtjes

Tijdens de zomervakantie 2021 zijn kinderen tussen 2,5 en 12 jaar welkom op de gemeentelijke speelpleinwerking in ’t Populiertje (kleuters) en Zonnig Leven (lagere schoolkinderen) en in Den Top (1e kleuterklas tot en met het 4e leerjaar). 
Dagelijks staat een team jonge en enthousiaste animatoren klaar om samen met de kinderen leuke activiteiten rond een vastgelegd thema te doen; spelen als een draak, knutselen voor de koning, ravotten in het speelbos met de trollen of sporten op het speelpleinstrand …

Tijdens de komende maanden worden onze animatoren gevormd en werken ze tijdens verschillende momenten het programma voor hun leeftijdsgroep uit. Op die manier kunnen we kwaliteit bieden, zorgen we ervoor dat de kinderen met veel plezier deelnemen aan alle speelse & avontuurlijke activiteiten en graag willen terugkomen.

De organisatoren spannen zich in om de zomerwerking zo vlot en veilig mogelijk te laten verlopen. Ook jij kan hier je steentje toe bijdragen. Hou deze zomer zeker rekening met de volgende richtlijnen:

Deelname

Kinderen die ziek zijn, mogen niet deelnemen aan de activiteit. Was je kind de afgelopen periode ziek of verkouden? Dan mag het gedurende 7 dagen geen ziekteverschijnselen meer vertonen alvorens deel te nemen aan de activiteit. Behoort jouw kind tot een risicogroep? Neem dan contact op met de huisarts, vraag toestemming voor deelname en bezorg tijdig dit attest aan de jeugd- of sportdienst.

Contactbubbels

Elk opvanginitiatief zal onderverdeeld worden in één contactbubbel van  maximaal 50 personen. Binnen de bubbel is er geen social distance nodig en zijn mondmaskers en handschoenen ook niet verplicht. We nemen maatregelen om de bubbels maximaal te respecteren.

Speelplein

Voor het speelplein wordt een extra locatie geopend in gemeentelijke basisschool Den Top. Hier kunnen kinderen terecht vanaf het eerste kleuterklasje tot en met het 4e leerkaar. Het Populiertje en Zonnig Leven blijven speelpleinlocaties. De kleuters nemen hun intrek in de school Populiertje, de lagere schoolkinderen kunnen terecht in het Zonnig Leven. Ouders kunnen zelf kiezen voor welke locatie zij hun kind inschrijven.

Annuleren

Het annuleren van je inschrijving voor het speelplein kan tot 2 maanden voor de aanvang van de speelpleinwerking (30 april). Ouders die dit wensen nemen contact op met de jeugddienst. Hiervoor worden annuleringskosten en een administratieve kost aangerekend. De annulatiekost bedraagt €5 annulatiekost, de administratieve kost  10% van de dagprijs, per betaalde dag.

Vanaf 1 mei is annuleren enkel nog mogelijk mits voorlegging van een ziekteattest op naam van het ingeschreven kind. Dit attest wordt binnen de 7 kalenderdagen na aanvang van de ziekteperiode bij de jeugddienst binnengebracht, samen met volgende info: het bankrekeningnummer, naam en adres van de ouder. Het tegoed dat overeenkomt met de ziektedagen wordt voor 90% terugbetaald door het gemeentebestuur.

Info & inschrijven

Wil je je kind nog graag inschrijven voor het speelplein? Inschrijven voor het speelplein is terug mogelijk vanaf vrijdag 15 januari 2021 via Ticketgang. Met vragen kan je terecht op speelpleinwerking@sint-pieters-leeuw.be of 02 370 28 82.

Jeugddienst

Lotstraat 8
1600 Sint-Pieters-Leeuw
02 370 28 80
Openingsuren
ma
-
di
-
op afspraak
wo
-
do
-
op afspraak
vr
-