10e editie van StraPatZen

Gepost op vr, 08/12/2022 - 15:39

Na een annulatie in 2020 en een corona-editie in 2021, gaan we op zaterdag 20 augustus 2022 opnieuw voor een normale editie van StraPatZen. We kijken er alvast, samen met jullie, naar uit.


StraPatZen is en blijft een evenement dat jou gratis aangeboden wordt met een heel arsenaal aan acts en entertainment zoals acrobatische stunts, komische circusvoorstellingen, betoverende goocheltrucs, theater en kinderspelen.  Voor ieder wat wils! 

Uit eigen land zul je onder andere kunnen genieten van Novacentral, Circus Marcel, AdM , en Belgium’s Got Talent finalisten TnT en Jonas De Bruyn. In het aanbod buitenlandse artiesten passeren onder andere Luigi Ciotta (It), Juliot Cousins (Fr) en Raoul Gomiero (It) de revue. De meeste acts zijn op zondag ook te bewonderen in Ternat, maar Duo Berlingo, Circus Marcel en AdM gaan enkel door in Sint-Pieters-Leeuw.


Om de beleving compleet te maken kan je natuurlijk ook samen genieten van een hapje en een drankje. Er zijn 2 drankkramen en 11 eetkramen. Het aanbod is groot: van Australische pie tot zwarte pens, van een verfrissende Ice Roll tot een hartverwarmende koffie. 


In vorige edities hadden we enkele acts in het domein Coloma, maar de meerderheid ging door rond de Rink. Vanaf deze editie verschuiven we een deel van de acts naar het domein Coloma en maken we van het nieuwe landhuis de Viron het centrum van het gebeuren. De eetstandjes blijven geconcentreerd langsheen de Depauwstraat en een deel van de Rink.


Vanaf dinsdag 16 augustus 2022 kan je het programmaboekje ophalen in Landhuis de Viron. De avond zelf worden ze ook uitgedeeld langs het traject.


Het volledige programma en de verschillende locaties kan je hier digitaal raadplegen.