Het lokaal bestuur van Sint-Pieters-Leeuw zoekt logistiek medewerker schoonmaak en technisch beambte cel schoonmaak

Het lokaal bestuur van Sint-Pieters-Leeuw is op zoek naar een:

Logistiek medewerker schoonmaak & Technisch beambte cel schoonmaak (m/v)

 voltijds/deeltijds – E1-E3 niveau - contractueel verband/onbepaalde en bepaalde duur

Als logistiek medewerker schoonmaak ben je verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud van kamers en gemeenschappelijke ruimtes binnen WZC Zilverlinde. Als technisch beambte kom je in een pool terecht die instaat voor de dagelijkse schoonmaak van verschillende gebouwen van het gemeentebestuur.
Ben je flexibel ingesteld, werk je graag in shiften, maar kan je ook probleemloos zelfstandig werken? Wacht dan niet langer en stel je kandidaat om ons team te versterken!

Voorwaarden

Taalvoorwaarde: voldoen aan vereiste over taalkennis opgelegd door wetten op gebruik der talen in bestuurszaken, gecoördineerd op 18/07/1966.
Nationaliteitsvoorwaarde: wereldburger zijn.
Diplomavoorwaarden: geen specifieke diplomavereisten nodig.

Selectieprocedure & werfreserve

Indien je geslaagd bent voor de vergelijkende selectie, word je volgens je behaalde resultaat opgenomen in een werfreserve (geldigheidsduur 1 jaar, max. verlengbaar met 2 jaar). De selectie gaat door in september.

Ons aanbod
  • Naargelang de rangschikking in de werf-reserve wordt een contract van onbepaalde of bepaalde duur aangeboden in deel- of voltijds verband.
  • Aantrekkelijk loon met validatie van relevante beroepservaring.
  • Maaltijdcheques: € 8/gew. dag 7u36.
  • Tussenkomst in woon-werkverkeer met openbaar vervoer of fietspremie.
  • Hospitalisatieverzekering.
  • Aanvullend pensioen: 3%.
  • Een uitdagende en boeiende job. 
  • Begeleiding en omkadering voor een goede start.

 

Infobundel

Meer weten over de functies en de voorwaarden? Download hieronder de infobundel of contacteer ons via T 02 371 63 46 of personeelsdienst@sint-pieters-leeuw.be

Solliciteren

Vul hieronder het sollicitatieformulier digitaal in en laad je motivatiebrief op. Heb je geen internet, stuur het sollicitatieformulier samen met een motivatiebrief op per post gericht aan het college van burgemeester en schepenen, Pastorijstraat 21 te 1600 Sint-Pieters-Leeuw of geef ze tegen ontvangstbewijs af op de personeelsdienst. E-mailen mag ook: sollicitatie@sint-pieters-leeuw.be De poststempel of de ontvangstdatum van het e-mailbericht/digitaal sollicitatieformulier geldt als bewijs.

Op 19 augustus 2020 sluiten we deze vacatures af en aanvaarden wij voor deze functies geen kandidaturen meer.