Het lokaal bestuur van Sint-Pieters-Leeuw zoekt maatschappelijk assistent (m/v)

Het lokaal bestuur van Sint-Pieters-Leeuw is op zoek naar een:

maatschappelijk assistent (m/v) voor sociaal huis

 voltijdse prestaties (38/38) - B1-B3-niveau – contractueel verband (bepaalde duur)

Als maatschappelijk assistent maak je deel uit van een team van maatschappelijk assistenten en rapporteer je aan het diensthoofd Sociale Dienst. Je hebt een uitgesproken maatschappelijk engagement. Je velt geen oordelen over mensen, vooroordelen heb je al lang verbannen. Kan je zelfstandig en in team werken? Ben je sterk in kwesties uitleggen, zowel mondeling als op papier? Kan je goed hoofdzaken van bijzaken onderscheiden, waardoor je snel inziet welke oplossingen echt het verschil maken voor de klant? Dan ben jij de geknipte persoon die we zoeken! 

Voorwaarden

Taalvoorwaarde
Je moet voldoen aan de vereiste over de taalkennis opgelegd door de wetten op het gebruik der talen in bestuurszaken, gecoördineerd op 18 juli 1966.

Nationaliteitsvoorwaarde
Wereldburger zijn.

Diploma
Beschikken over een bachelordiploma van maatschappelijk assistent. Je bent bereid om jouw rijbewijs B te behalen. Laatstejaarsscholieren of studenten krijgen eveneens toegang tot de selectieprocedure.

Selectieprocedure & werfreserve

Indien je geslaagd bent voor de vergelijkende selectieprocedure word je volgens je behaalde resultaat opgenomen in een werfreserve met een geldigheidsduur van 1 jaar, maximum verlengbaar met 2 jaar.

Ons aanbod
  • Aantrekkelijke verlofregeling.
  • Verloning met validatie van relevante beroeps-ervaring.
  • Maaltijdcheques (8€/gewerkte dag).
  • Tussenkomst in woon-werkverkeer met openbaar vervoer, fietspremie, hospitalisatieverzekering.
  • Aanvullend pensioen (3%).
  • Voordelen en kortingen via de GSD-V.
  • Begeleiding en omkadering voor een goede start. 
  • Een uitdagende en boeiende job. 
  • De ruimte om met het team vernieuwende ideeën uit te werken en samen te zorgen voor de positieve uitstraling van ons bestuur. 
Infobundel

Meer weten over de functie en de voorwaarden? Download de infobundel hieronder of mail personeelsdienst@sint-pieters-leeuw.be

Solliciteren

Vul hieronder het sollicitatieformulier digitaal in en laad je diploma samen met je motivatiebrief op. Ben je een laatstejaarsscholier of student? Leg dan een studiebewijs voor en een verklaring dat je binnen een termijn van max. vier maanden je einddiploma kan behalen. Uiterlijk op de datum van een aanstelling bij de gemeente moet je het bewijs leveren dat je aan de diplomavereiste voldoet.
Heb je geen internet stuur het sollicitatieformulier samen met een kopie van je diploma en motivatiebrief op per post gericht aan het college van burgemeester en schepenen, Pastorijstraat 21 te 1600 Sint-Pieters-Leeuw of geef ze tegen ontvangstbewijs af op de dienst Onthaal. E-mailen mag ook: sollicitatie@sint-pieters-leeuw.be De poststempel of de ontvangstdatum van het e-mailbericht/digitaal sollicitatieformulier geldt als bewijs.

Op 16 september 2020 sluiten we deze vacatures af en aanvaarden wij voor deze functies geen kandidaturen meer.