Het lokaal bestuur van Sint-Pieters-Leeuw zoekt verpleegkundige (m/v)

Het lokaal bestuur van Sint-Pieters-Leeuw is op zoek naar een:

VERPLEEGKUNDIGE (m/v)

 dag- en/of nachtdienst - voltijdse/deeltijdse prestaties – C3-C4 of BV1-BV2-BV3 niveau - contractueel verband/onbepaalde duur

Woonzorgcentrum Zilverlinde is gelegen in een groene en rustige omgeving en biedt een gezellige thuis aan alle rusthuisbewoners met zorg op maat. Je verleent optimale hulp en verzorging en draagt bij tot een comfortabel verblijf voor de bewoners. Je behandelt de bewoners met respect, veiligheid en geborgenheid. Ben je flexibel ingesteld, schrikt werken in wisselende diensten jou niet af en ben je sociaal ingesteld? Dan ben jij misschien de geschikte collega die we zoeken!

Voorwaarden

Taalvoorwaarde
Je moet voldoen aan de vereiste over de taalkennis opgelegd door de wetten op het gebruik der talen in bestuurszaken, gecoördineerd op 18 juli 1966.

Nationaliteitsvoorwaarde
Wereldburger zijn.

Diploma
Beschikken over een diploma van gegradueerde verpleegkundige of bachelor in de verpleegkunde

Selectieprocedure & werfreserve

Indien je geschikt bevonden wordt voor een sollicitatiegesprek word je opgenomen in een lijst “verkorte procedure” die max. 6 maanden geldig blijft.

Ons aanbod
 • Een uitdagende en boeiende job
 • De ruimte om met het team vernieuwende ideeën uit te werken en samen te zorgen voor de positieve uitstraling van ons woonzorgcentrum
 • Begeleiding en omkadering voor een goede start
 • Aantrekkelijk loon met validatie van relevante beroepservaring
 • Maaltijdcheques
 • Tussenkomst in woon-werkverkeer met openbaar vervoer of fietspremie
 • Hospitalisatieverzekering
 • Aanvullend pensioen

Bijkomende legale voordelen voor de functie van verpleegkundige en zorgkundige:

 • Arbeidsduurvermindering voor 45-plussers.
 • 11 % salaristoeslag voor onregelmatige prestaties.
 • Nacht- en weekendvergoeding.

 

Infobundel

Meer weten over de functie en de voorwaarden? Download de infobundel hieronder, bel T 02 371 63 62 of mail personeelsdienst@sint-pieters-leeuw.be

Solliciteren

Vul het sollicitatieformulier hieronder digitaal in en laad je diploma/brevet/kwalificatie-attest of getuigschrift samen met je motivatiebrief op.
Heb je geen internet? Stuur het sollicitatieformulier samen met een kopie van je diploma en motivatiebrief op per post gericht aan het college van burgemeester en schepenen, Pastorijstraat 21 te 1600 Sint-Pieters-Leeuw of geef ze tegen ontvangstbewijs af op de dienst Onthaal. E-mailen mag ook: sollicitatie@sint-pieters-leeuw.be De poststempel of de ontvangstdatum van het e-mailbericht/digitaal sollicitatieformulier geldt als bewijs.

Personeelsdienst

Pastorijstraat 21
1600 Sint-Pieters-Leeuw
02 371 22 75
Openingsuren
ma
-
di
-
op afspraak
wo
-
do
-
op afspraak
vr
-
Gegevens ophalen
Gegevens ophalen