Preventie overstromingsschade

Preventie overstromingsschade

De gemeente Sint-Pieters-Leeuw is in het verleden meermaals getroffen door overstromingen. Intussen zijn al veel werken uitgevoerd om de schade te verminderen zoals de aanleg van wachtbekkens door de Vlaamse Milieumaatschappij. Maar we kunnen overstromingen nooit volledig vermijden. Daarom start de Vlaamse Milieumaatschappij het project ‘Preventie overstromingsschade’.

De VMM is hiervoor op zoek naar een honderdtal woningen waarvan de eigenaars of huurders een plan willen laten opstellen om de woning beter te beschermen tegen wateroverlast.

Heb je interesse in een gratis individueel plan om schade aan uw huis door overstromingen te beperken en bent u bereid om deze werken ook uit te voeren? Stel je dan kandidaat en kom naar de infoavond op dinsdag 25 april 2017 in de raadzaal van het gemeentehuis, Pastorijstraat 21 te Sint-Pieters-Leeuw om 19.00 uur.  

Inschrijven is verplicht via www.preventieoverstromingsschade.be en is mogelijk tot en met 10 april 2017. Op deze website vind je ook nog meer informatie over het project.