Schatten van Vlieg

Wandelzoektochten in Sint-Pieters-Leeuw

Deze zomer kan je opnieuw op schattenjacht in onze gemeente.

De wandeling in het Colomapark is een drietal km lang, die in Vlezenbeek zowat 5 km. Als je alle opdrachten goed opgelost hebt, wacht je een kleine verrassing.

We mikken grotendeels op kinderen tussen 5 en 10 jaar, om zoveel mogelijk kindjes de kans te geven deel te nemen. Sommige opdrachten zullen dus soms wat makkelijk zijn, voor anderen is misschien hulp nodig van papa of mama.

Dit jaar voorzien we extra veel wandelingen! De opdrachtjes blijven grotendeels dezelfde als de opdrachtjes in het boekje ‘Vlezenbeek’, maar we maken extra wandelingen in Ruisbroek, Negenmanneke en in het centrum rond de Rink. Op die manier hopen we veel kindjes op schattenzoektocht te kunnen sturen. En wie weet, hoe meer zoektochten je doet hoe meer verrassingen je krijgt? 

Vergeet geen balpen mee te nemen wanneer je op pad gaat!

Hou alvast www.sint-pieters-leeuw.be/schatten goed in de gaten. Je vindt hier alle updates over de schattenzoektochten. En het allerbelangrijkste: de boekjes om eraan te kunnen beginnen. Je vindt de boekjes ook terug in het toerismekantoor en de bibliotheek.