Wij zoeken een deskundige Communicatie

Het gemeentebestuur van Sint-Pieters-Leeuw is op zoek naar een:

DESKUNDIGE COMMUNICATIE

voltijdse prestaties (38/38)
B1-B3-niveau – contractueel verband

Als deskundige communicatie sta je onder de hiërarchische leiding van het diensthoofd aan wie  je rechtstreeks rapporteert.

De dienst Informatie, Documentatie en Communicatie draagt zorg voor de communicatie- en informatievoorziening met interne diensten en medewerkers en met externe personen, bewoners, instellingen, groepen, verenigingen, ....

Voorwaarden

Taalvoorwaarde
Je moet voldoen aan de vereiste over de taalkennis opgelegd door de wetten op het gebruik der talen in bestuurszaken, gecoördineerd op 18 juli 1966.

Nationaliteitsvoorwaarde
Wereldburger zijn.

Diploma
Je moet ofwel beschikken over een bachelordiploma ofwel een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs. Als laatstejaarsscholier of student kan je ook worden toegelaten tot de selectieprocedure als je met je kandidatuur een studiebewijs kan voorleggen en een verklaring dat je binnen een termijn van maximum vier maanden je einddiploma kan behalen. Je levert het bewijs dat je aan de diplomavereiste voldoet uiterlijk op de datum van je aanstelling.

Selectieprocedure & werfreserve

Indien je geslaagd bent voor de vergelijkende aanwervingselectieprocedure word je volgens je behaalde resultaat opgenomen in een werfreserve.

Deze werfreserve heeft een geldigheidsduur van 1 jaar en kan max. verlengd worden met 1 jaar. 

De selectieprocedure gaat door in september.

Ons aanbod
  • Een uitdagende en boeiende job.
  • De ruimte om met het team vernieuwende ideeën uit te werken en samen te zorgen voor de positieve uitstraling van onze gemeente.
  • Begeleiding en omkadering voor een goede start.
  • Een aantrekkelijk loon waarbij relevante beroepservaring wordt gevalideerd.
  • Maaltijdcheques.
  • Tussenkomst in woon-werkverkeer met openbaar vervoer.
  • Fietspremie.
  • Hospitalisatieverzekering.
  • Aanvullend pensioen.
Infobundel

Een infobundel met de functiebeschrijving kan je onderaan raadplegen of kan je opvragen via personeelsdienst@sint-pieters-leeuw.be.

Solliciteren

Mogen wij vragen om het onderstaande online sollicitatieformulier in te vullen en je diploma samen met je motivatiebrief op te laden. Als laatstejaarsstudent of scholier leg je een studiebewijs voor en een verklaring dat je binnen een termijn van maximum vier maanden je einddiploma kan behalen.

Indien je niet beschikt over internet kan je het sollicitatieformulier samen met een kopie van je diploma en een motivatiebrief opsturen per post gericht aan het college van burgemeester en schepenen, Pastorijstraat 21 te 1600 Sint-Pieters-Leeuw of geef ze tegen ontvangstbewijs af bij de personeelsdienst.
E-mailen mag ook naar sollicitatie@sint-pieters-leeuw.be.

De poststempel of de ontvangstdatum van het e-mailbericht/digitaal sollicitatieformulier geldt als bewijs.

Op 6 september 2018 sluiten we deze vacature af en aanvaarden wij voor deze functie geen kandidaturen meer.

Fout | Sint Pieters Leeuw

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.