Aanplantactie Damiaanpark

Gepost op 02/12/2021 - 13:59

Kom op zondag 12 december ook een boompje planten en help zo het Damiaanpark mee groeien!

Het gemeentebestuur wil het groene karakter van Sint-Pieters-Leeuw versterken. Daarom kocht de gemeente, met steun van de Vlaamse overheid, onder andere een perceel van 2,5 ha aan tussen het Wildersportcomplex en de Zuunbeek voor nog extra toegankelijk groen, speel- en wandelplezier. Dit Damiaanpark is nu klaar voor een volgende aanplantingsfase en jij kan ons daarbij helpen!

Op zondag 12 december 2021 is iedereen welkom om tussen 13 en 16 uur mee bomen en struiken te planten op dit mooi stukje natuur. Schrijf je snel in en plant met ons mee!

Strategisch Project Zennevallei zorgt samen met Pro natura voor het plantmateriaal (boompjes, struiken, spades ...). Breng gerust zelf een spade mee. Stevige schoenen of laarzen zijn aangewezen. Je kan het Damiaanpark bereiken via de Jan Vanderstraetenstraat (links van huisnummer 82).

Deze zomer konden jullie suggesties indienen voor de toekomstige inrichting van het Damiaanpark. Wij gingen aan de slag met al jullie ideeën en stellen tijdens het aanplantingsmoment graag een eerste schetsontwerp voor.