Wandelzoektochten voor jonge speurneuzen

Van 1 juli tot en met 31 augustus kan je in Sint-Pieters-Leeuw deelnemen aan twee wandelzoektochten. Ga met je gezin mee op stap en zoek samen naar de verborgen schatten!

Wandelzoektochten voor jonge speurneuzen

In het centrum speur je tussen de rozen van het Colomapark. Deze zoektocht van een tweetal kilometer is ook geschikt voor de allerkleinsten en toegankelijk met kinderkoetsen en rolwagens. In Zuun leidt een 5km lange wandeling langs paadjes je naar de schat.

Hou je ogen goed open want enkel door de vragen juist op te lossen zal je de schatkist kunnen openen. Op het einde van elke zoektocht worden de jonge speurneuzen beloond met een klein cadeautje.

Ook zin om op schattenjacht te gaan? Spring vanaf 1 juli tijdens de openingsuren eens binnen bij één van de volgende locaties om je boekje op te halen:
Kasteel Coloma, J. Depauwstraat 25 
​Bibliotheek, Rink 2
​Jeugddienst, Lotstraat 8
Huis van het kind, A. Quintusstraat 20

Vanaf 1 juli kan je ook op deze website de speurneuzenboekjes terugvinden.

Startfeest 1 juli

Wil je nog meer fun? kom dan op zondag 1 juli naar het Colomapark voor de officiële start van de zomerzoektochten. Fiets je eigen schilderij of laat je onder handen nemen door een tattoo-artist die je een mooie airbrush-tattoo zet. Tussen 14u en 17u maak je van jezelf een even kleurrijk schilderij als de rozentuin!

©LCG-Press