Kinderdagverblijven en onthaalouders

De kinderopvang in Sint-Pieters-Leeuw omvat zowel opvang in kinderdagverblijven als opvang bij onthaalouders.

U bent zwanger en alvast op zoek naar een opvangplaats voor uw kindje? Van harte proficiat!

Om in aanmerking te komen voor een plaats in onze kinderdagverblijven (Het Welpennest / De Boomhut / De Speelboot) of bij een onthaalouder is het nodig dat u onderstaande plaatsaanvraag volledig en duidelijk invult. U bezorgt ons de ingevulde en ondertekende aanvraag per mail (kinderopvang@sint-pieters-leeuw.be) of op het secretariaat van de kinderopvang (Slesbroekstraat 44 te 1600 Sint-Pieters-Leeuw).
Hiermee wordt uw vraag geregistreerd op de aanmeldingslijst. Het is heel belangrijk, in functie van de toewijzing van de plaatsen, om de juiste gewenste dagen en het juiste gewenste start- en einduur van de opvang te vermelden. Er is ook een mogelijkheid om aan te duiden indien u zich kan aanpassen aan de mogelijkheden van de opvang.

De aanmeldingslijst is geen garantie voor een opvangplaats. Door het groot aantal aanvragen is de kans dat wij u een plaats kunnen aanbieden eerder klein. Wij raden u daarom aan om ook andere opvangvoorzieningen te contacteren (zie www.kindengezin.be).

Als wij u een plaats kunnen aanbieden, zullen wij u contacteren.

Wil je graag al wat meer te weten komen over onze werking? Raadpleeg dan ons huishoudelijk reglement door verder te klikken.