Schatten van Vlieg

schatten van vlieg

Deze zomer kan je in Sint-Pieters-Leeuw op zoek naar twee Schatten van Vlieg. Los de vraagjes op en wie weet ontdek jij de code van de schatkist waarin een leuke prijs verstopt zit!

Eén zoektocht vertrekt aan het Wildersportcomplex, Sportlaan 11, Sint-Pieters-Leeuw. Ga met Blubby de sportieve toer op en doe de opdrachtjes. De wandeling is zo’n 3 km lang.

De tweede zoektocht doe je samen met Bruegel in het park Groenenberg. De tocht is ongeveer 3 km lang en ondertussen kunnen (groot)ouders de openluchttentoonstelling meepikken in dit mooie domein. De zoektocht werd samen met de gemeente Lennik opgesteld; ook daar kan je nog extra prijzen verdienen!

Heb je beide zoektochten gedaan? Kom dan met de antwoordformulieren naar het Colomakasteel en krijg nog een extra prijs!

Wanneer? 1 juli t.e.m. 31 augustus.
Voor wie? Kinderen tot 12 jaar.
Info en boekjes? Meer informatie vind je in de boekjes die je kan afhalen in de bibliotheek, het Colomakasteel, het Wildersportcomplex, het Huis van het Kind en bij de jeugddienst in Sint-Pieters-Leeuw. Je kan ze ook onderaan deze pagina zelf downloaden. Voor de zoektocht in het park Groenenberg (rechtover het Kasteel van Gaasbeek) kan je parkeren langs de Kasteelstraat in Lennik.

schattenzoektocht