Wandelzoektochten voor jonge speurneuzen

Wandelzoektochten voor jonge speurneuzen

Van 1 juli tot en met 31 augustus kan je in Sint-Pieters-Leeuw deelnemen aan twee wandelzoektochten. Ga met je gezin mee op stap en zoek samen naar de verborgen schatten!

Wandelzoektochten voor jonge speurneuzen

In het centrum speur je tussen de rozen van het Colomapark. Deze zoektocht van een tweetal kilometer is ook geschikt voor de allerkleinsten en toegankelijk met kinderkoetsen en rolwagens. In Zuun leidt een 5 km lange wandeling langs paadjes je naar de schat.

Hou je ogen goed open want enkel door de vragen juist op te lossen zal je de schatkist kunnen openen. Op het einde van elke zoektocht worden de jonge speurneuzen beloond met een klein cadeautje.

Heb je beide zoektochten gedaan? Kom dan met de 2 antwoordformulieren je extra geschenkje afhalen!

Ook zin om op schattenjacht te gaan? Spring vanaf 1 juli tijdens de openingsuren eens binnen in het toerismekantoor in kasteel Coloma, de jeugddienst, het huis van het kind of in de bib om je boekje op te halen. Vanaf 1 juli kan je ook hier de speurneuzenboekjes terugvinden.

OPGELET!

  • Zoektocht Zuun: tijdens de speelpleinwerking is opdracht 1 niet beschikbaar. Op de parking aan het Zonnig Leven vinden jullie een andere opdracht ter vervanging.
  • Zoektocht Coloma: de rozentuin is gesloten op maandag. Aangezien de speurtocht door de rozentuin gaat, kan je deze NIET op maandag doen.