Psycholoog Fadella Kapitein

Soms komen we op een punt in ons leven dat we het even allemaal niet meer weten. Soms hebben we het gevoel dat we er alleen niet uit geraken. Soms zit je niet goed in je vel of loop je even vast door ingrijpende gebeurtenissen en voel je je kwetsbaar.

Heb je nood aan ondersteuning of een gesprek? Psycholoog Fadella Kapitein kan je helpen! 

Je kan Fadella in vertrouwen spreken in het Hemelryck of bij je thuis. In een veilige omgeving krijg je de kans om aan te geven wat goed voelt voor jou.

Hoe gaan we te werk?

  1. We starten met een verkennend gesprek (intakegesprek). Tijdens dit gesprek luister ik naar je hulpvraag en naar je verwachtingen voor de verderzetting van de gesprekken.
  2. Hierna volgen een tweetal opvolgingsgesprekken waarin we verder werken aan de specifieke thema’s of doelstellingen die in het intakegesprek werden afgesproken.
  3. Het allerlaatste gesprek is een evaluatiesessie. Hier kijken we of de psychologische ondersteuning voldoende is.
  4. Blijkt daaruit dat je nood hebt aan verdere expertise of langdurige begeleiding bij een zelfstandige psycholoog? Dan wordt er samen besproken welke mogelijkheden er zijn voor verdere doorverwijzing. De gesprekken zijn uiteraard vrijwillig en worden opgestart na overleg met de huisarts of andere hulpverlener en na jouw goedkeuring.

Je kan Fadella bereiken via 0477 89 46 33, psycholoog@sint-pieters-leeuw.be of na afspraak in het Hemelryck, Fabriekstraat 1b, 1601 Ruisbroek.