Sint-Pieters-Leeuw app

In december 2020 lanceerde onze gemeente de Stad App, een digitaal platform dat de gemeente, lokale handelaars, zorgverstrekkers en verenigingen samenbrengt.

Door de Stad App kan de burger terecht op één plaats waar hij alle informatie terugvindt. Burgers kunnen zo niet alleen communiceren met lokale handelaars, maar ook met het lokaal bestuur. Zo kan je via de app documenten aanvragen zonder dat je naar het gemeentehuis moet komen en kan je meldingen doorgeven die meteen bij de juiste dienst terechtkomen. Ook van de wegenwerken word je op de hoogte gebracht.

Voor de lokale handelaars en haar klanten is de app een grote meerwaarde. Zo kunnen de handelaars info over hun zaak toevoegen aan de app, kunnen ze een mini-webshop opzetten en er zelfs promo-berichten mee uitsturen. De handelaars kregen alvast een korte opleiding om met de app aan de slag te gaan. Klanten kunnen de handelaars dan weer eenvoudig bereiken via de app.

Verder vind je in de app ook de afvalkalender terug, word je op de hoogte gehouden over wat er in de gemeente leeft en vind je er gegevens terug van zorgverstrekkers

Je kan de Sint-Pieters-Leeuw app gratis downloaden via de App Store of Play Store.