Denk mee na over de toekomst van het Colomadomein

Gepost op di, 01/10/2023 - 14:07

Schrijf mee aan de toekomst van het Colomadomein tijdens de inspiratiesessie op vrijdag 13 januari, doorlopend van 17.30 tot 20 uur in landhuis de Viron. 

Het ontwerpteam Aterlier Romain-OD205 is in opdracht van het Agentschap Natuur en Bos en de gemeente Sint-Pieters-Leeuw gestart met de opmaak van een masterplan voor het Colomapark. Het idee is om van het domein het hele jaar door een belevingsvol, educatief en productief landschap te maken. De roos blijft in dit plan centraal, alsook de focus op natuur- en cultuurbeleving. 

Inspiratiesessie Colomadomein

 

Wil je mee vorm geven aan het toekomstverhaal van Coloma?

Kom dan op vrijdag 13 januari samen met de gemeente, diverse experts en ANB mee schrijven aan de plannen voor Coloma. Dit project kan maar goed vorm krijgen op de sterke schouders van betrokken mensen en lokale organisaties. 

De inspiratiesessie is doorlopend van 17.30 tot 20 uur in landhuis de Viron. Een hapje en een drankje zijn voorzien. Inschrijven hoeft niet. 

 

 

 

 

 

 

Wil je op de hoogte blijven van het verdere verloop van het Masterplan Colomadomein? Word je graag actief betrokken bij het project? Vul dan onderstaand formulier in voor 13 februari.