Gezocht: klimakkers tussen 18 en 28 jaar!

Gezocht: klimakkers tussen 18 en 28 jaar!

Ook Sint-Pieter-Leeuw steunt het Klimakkers Bootcamp 2021! Een 3-daagse vol brainstormmomenten en leeropportuniteiten met een focus op de lokale leefomgeving en waar gelijkheid en duurzaamheid de centrale pijlers vanuit maken.
 
Jongeren willen hun steentje bijdragen aan het klimaatdebat. Daarom stelt elke deelnemende overheid of organisatie een duurzame probleemstelling of vraagstuk voor uit hun eigen organisatie. Het doel van het bootcamp is om hiermee aan de slag te gaan en samen met experten en vakkundige methodieken een antwoord te formuleren.

Zin om zelf ook deel uit te maken van dit uiterst interessante project en met gelijkgezinden de bottlenecks van onze huidige samenleving te tackelen, dan kan je zeker eens een kijkje nemen op hun website: www.klimakkers.be/bootcamp-2021. Daar vind je meteen ook de link naar het event.

Draag jij bij tot de toekomst van morgen? Ga de uitdaging aan en schrijf je in voor het Klimakkers Bootcamp 2021. Het aantal plaatsen is beperkt, wees er dus snel bij!

Heb je nog vragen? Aarzel niet om contact op te nemen via info@klimakkers.be of neem een kijkje op www.klimakkers.be.

Dienst Leefmilieu

Pastorijstraat 21
1600 Sint-Pieters-Leeuw
02 371 63 54
Openingsuren
ma
-
-
di
-
op afspraak
wo
-
-
do
-
-
vr
-
op afspraak
Gegevens ophalen
Gegevens ophalen