Ieder plantje helpt een handje!

KOTK

Naar goede gewoonte kan je in september een Azalea plantje kopen (€ 7) voor Kom op tegen Kanker! Een plantje kopen kan bij één van de honderden enthousiaste plantjesteams van vrijwilligers. De plantjesteams gaan dit jaar op pad op 17, 18 en 19 september. Je treft hen in winkels, op markten en zelfs aan huis!

Ook in Leeuw is er een enthousiaste ploeg vrijwilligers op pad. Shop je toch liever je plantje online? Dat kan nog tot 19 september via de webshop: https://webshop.komoptegenkanker.be/.

Voor wie koop jij een azalea?

Voor jezelf, voor een dierbare of om een zorgverlener in de bloemetjes te zetten. Met je aankoop help je mensen met kanker en hun naasten aan de beste zorg. De ziekte heeft vaak een grote impact op hun levens. Met de opbrengst van de plantjesverkoop kan Kom op tegen Kanker ondersteuning bieden in de vorm van een luisterend oor, activiteiten op maat, lotgenotencontact, informatie, praktische hulp of financiële steun.

Een leuk weetje: de kleurrijke azalea’s worden milieuvriendelijk geteeld en je haalt een echt Vlaams streekproduct in huis.

Alle info vind je op: www.plantjesweekend.be.

 

Welzijnsdienst

Fabriekstraat 1 B
1601 Ruisbroek
02 371 03 49
Openingsuren
ma
-
-
di
-
wo
-
-
do
-
vr
-
Gegevens ophalen
Gegevens ophalen