Ontwerp RUP Reysveld : Openbaar onderzoek

Gepost op 13/03/2024 - 08:51

De gemeente Sint-Pieters-Leeuw werkt aan de opmaak van het gemeentelijk Ruimtelijk uitvoeringsplan (RUP) Reysveld. Het RUP heeft voornamelijk als doel een duidelijke visie te bieden op de vernieuwing van de bestaande appartementsgebouwen in de Bezemstraat, en deze vernieuwing in harmonie te laten plaatsvinden met de omgeving.

De gemeenteraad heeft het ontwerp RUP op 28 februari 2024 voorlopig vastgesteld.

Het ontwerp RUP wordt in uitvoering van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening onderworpen aan een openbaar onderzoek en zal gedurende zestig dagen ter inzage gelegd worden voor de bevolking in het tijdelijk gemeentehuis van Sint-Pieters-Leeuw, Rink 2, 1600 Sint-Pieters-Leeuw. Dit kan enkel op afspraak via ruimtelijke.ordening@sint-pieters-leeuw.be of via 02/371.22.97.

De documenten zijn tevens digitaal te raadplegen via https://www.sint-pieters-leeuw.be/wonen-bouwen/bouwen-verbouwen/plannen-voorschriften/gemeentelijke-ruimtelijke-uitvoeringsplannen

Hier is tevens de procesnota beschikbaar. Deze geeft aan hoe het planningsproces zal verlopen en zal gedurende dit proces regelmatig worden bijgewerkt en bekendgemaakt.

Het openbaar onderzoek loopt van 18 maart 2024 tot en met 17 mei 2024. Bezwaren en opmerkingen worden ingediend per aangetekende brief gericht aan de Gemeentelijke Commissie voor Ruimtelijke Ordening, Pastorijstraat 21 te 1600 Sint-Pieters-Leeuw vóór het einde van deze periode. U kunt uw opmerkingen ook afgeven tegen ontvangstbewijs in het tijdelijk gemeentehuis van Sint-Pieters-Leeuw, Rink 2, 1600 Sint-Pieters-Leeuw.