Open oproep: uitbating eetcafé Vlezenbeek

Gepost op 01/06/2021 - 08:28

De gemeente Sint-Pieters-Leeuw heeft een ambitieus plan met het oud gemeentehuis in Vlezenbeek. Met het oog op een ontmoetingsplaats die bijdraagt tot het lokale gemeenschapsleven voor iedere Leeuwenaar, moet het een plek worden waar we elkaar kunnen ontmoeten. Het gemeentebestuur koos er dan ook voor een concessie open te stellen voor een eet- en drinkgelegenheid waarbij sociale inclusie centraal staat. De toegang tot de plaatsingsprocedure en de uitvoering van de concessie wordt daarbij voorbehouden aan ondernemers/instellingen die de maatschappelijke integratie van personen met een beperking tot doel hebben.

Voldoe je alvast aan bovenstaande voorwaarde? Lees dan zeker het bestek na op onze website en misschien komen de Leeuwenaren wel bij jou over de vloer voor een hapje en een tapje! Dossiers dienen ingediend te worden tegen uiterlijk 3 september 2021.

Wil je graag een plaatsbezoek? Dat kan op donderdag 24 juni om 14 uur en donderdag 26 augustus om 11 uur. Hiervoor meld je je aan bij Yolente Delaunoy, Projectbeheerder Technische Zaken, Pastorijstraat 21, 1600 Sint-Pieters-Leeuw, yolente.delaunoy@sint-pieters-leeuw.be.

Voor meer informatie over de voorwaarden van de concessie en de inschrijving kan je terecht bij:
Anne Wauters, jurist, anne.wauters@sint-pieters-leeuw.be, T 0474 56 98 30 (maandag, dinsdag of donderdag van 9 tot 17 uur) of;
Tom Pardaens, afdelingshoofd Welzijn, tom.pardaens@sint-pieters-leeuw.be, T 02 371 03 44.