Warme oproep voor personenen die een uitnodiging ontvangen met vraag tot deelname aan de voedselconsumptiepeiling

Onze gemeente is geselecteeerd om deel te nemen aan de 3de Voedselconsumptiepeiling 2022. Het doel van voedselconsumptiepeiling is gegevens te verzamelen over wat de bevolking eet zodat preventiecampagnes en beleidsmaatregelen kunnen worden ontwikkeld om de voeding van de bevolking te verbeteren.

Om deze enquête uit te voeren, zijn ongeveer 4500 mensen willekeurig getrokken over verschillende gemeenten. Deze personen zullen een uitnodigingsbrief en informatiebrochure ontvangen.

Wanneer je zo'n brief ontvangt, kan je via de website van Sciensano direct laten weten of je al dan niet wil deelnemen. Wanneer je wenst deel te nemen, zal één van onze medewerkers contact met je opnemen om een afspraak te maken voor de interviews.

Jouw deelname is belangrijk!

Door deel te nemen aan de enquête kan je je mening geven over het voedingsbeleid en beleidmakers laten weten wat mensen eten, hoe ze eten en wat ze echt nodig hebben om hun eetgewoonten te verbeteren?

Voor meer informatie over deze 3de Voedselconsumptiepeiling kan je terecht op de website: www.sciensano.be/nl/voedselconsumptiepeiling-2022.