Week van de Nostalgie 2024

Gepost op 08/04/2024 - 11:22

De week van de Nostalgie? Da’s van 22 tot 26 april genieten! Op de planning? Een heerlijke wandeling, groots Rummikub- en petanquetornooi, een creatief atelier en natuurlijk ook weer ‘steengoeie’ muziek! Dit jaar kan je de beentjes losschudden tijdens het seniorenfeest met Günther Neefs en de Nostalgiefuif.

Speciaal voor de Week van de Nostalgie werd een wandeling uitgestippeld. We vertrekken samen vanuit LDC Negenhof.

Zet je hoofd aan het werk tijdens ons groots Rummikubtornooi in LDC Meander en/of gooi een balletje tijdens het petanquetoernooi aan het nieuwe lokaal dienstencentrum De Wilg.

Het gemeentebestuur en de seniorenraad nodigen alle dames en heren vanaf 60 jaar uit op het feest van de senioren! We verwelkomen je graag in het Wildersportcomplex en schudden samen met Günther Neefs de beentjes los.

We gaan creatief aan de slag en bakken onze eigen potten in LDC ’t Paviljoentje.

We sluiten deze week af met een knaller van formaat: de Nostalgiefuif in Laekelinde! De Nederlandstalige coverband ‘Straffen Toebak’ brengt een reportoire van Will Tura tot Clouseau, Van Paul de Leeuw tot Paul Severs van Willy Sommers tot Slongs Dievanongs … Smeer de stemmen maar en maak de heupen los want met hun verrassende interpretaties van tijdloze hits staat deze band garant voor een feestje!

Het volledige programma en meer informatie over de ticketverkoop vind je terug op www.sint-pieters-leeuw.be/wvdn