Zwemmarathon met extraatje

zwemmarathon

De jaarlijkse zwemmarathon van Sint-Pieters-Leeuw neemt dit jaar een swingende start. Op vrijdagavond 23 november kan je namelijk zingen, dansen, springen, spetteren, ploeteren, shaken en grooven in het zwembad op de muziek van een dj tijdens een heuse Aqua Disco Fuif! Van 20 tot 21 uur is er Kinderdisco met leuke activiteiten. Kinderen tot 12 jaar komen er gratis in, maar onder verplichte begeleiding van een volwassene. Van 21 tot 1 uur is de ‘dansvloer’ er voor iedereen. Ingang: 2,5 euro.

Op zaterdag 24 november start dan het ernstige werk: de 12-uren Zwemmarathon.  Elke gezwommen kilometer wordt gesponsord door bedrijven, handelaars en individuen.

De opbrengst gaat dit jaar naar vzw FRIS (Friends & Scream United) uit Sint-Pieters-Leeuw. FriS is een sport- en activiteitenvereniging voor kinderen en volwassenen in Vlaams-Brabant en Brussel. De vereniging is aangesloten bij Parantee.

FriS biedt wekelijks of tweewekelijks volgende sporten aan: zwemmen en bewegen in water, netbal, basketbal, voetbal, turnen, dansen, badminton en boccia. Daarnaast worden regelmatig andere activiteiten georganiseerd zoals uitstapjes, tornooien, ijsschaatsen, paardrijden, …

Acteur Ivan Pecnik is de peter van de vereniging.

Zwem gratis mee voor het goede doel van 7 tot 19 uur.

Is het niet mogelijk te komen zwemmen, maar wens je toch het goede doel te steunen? Neem dan contact op met de sportdienst: 02 371 14 22.

Alle sponsors, zwemmers en supporters zijn welkom op de prijsuitreiking op zaterdag om 20 uur in het cafetaria van het Wildersportcomplex aan de Sportlaan 11.