#SPORTERSBELEVENMEER

Sportbelevingen voor iedereen
#SPORTERSBELEVENMEER

Heb je iets leuks, moois of speciaals meegemaakt tijdens het sporten? Een overstekend hert tijdens het mountainbiken, genieten van het mooie landschap tijdens een fietstocht, een prachtige zonsopgang tijdens het lopen, je kleine kapoen die een wedstrijd heeft gewonnen, of gewoon het plezier dat je beleeft door samen  te sporten met vrienden en kameraden?

Maak er een leuke belevingsfoto van en deel het op social media zoals Facebook, Instagram of Twitter met de hashtags #sportersbelevenmeer en #SPL. Op die manier kan je andere inspireren om ook de sportschoenen aan te trekken. De sportdienst daagt zijn inwoners uit om allemaal samen tegen het einde van het jaar, 1000 belevingsfoto’s met bovenstaande hashtags op social media te plaatsen. Bovendien kiezen we om de 2 weken de leukste belevingsfoto en plaatsen die op onze facebookpagina.

Tot slot nog even volgende tip: vergeet niet om je foto openbaar te maken want anders kunnen we die niet zien. Via Facebook doe je dit zoals hieronder weergegeven.

Op deze manier maak je je foto openbaar op Facebook.