Gezocht: chauffeurs voor de Minder Mobielen Centrale

MMC

Inwoners van Sint-Pieters-Leeuw kunnen een beroep doen op de Minder Mobielen Centrale (MMC) wanneer ze ergens heen moeten en er zelf niet geraken omwille van ouderdom, ziekte of beperking. Je brengt hen bijvoorbeeld naar het gemeentehuis, het ziekenhuis, de dokter, de markt, de kapper ... of naar een locatie waar er geen rechtstreekse busverbinding is. Als vrijwillige chauffeur haal je hen op, breng je hen naar hun afspraak en zet je hen nadien thuis af. De afspraken kunnen zowel sociaal als medisch van aard zijn.

Hou jij van persoonlijk contact met mensen?

Heb je een open en sociale persoonlijkheid zonder vooroordelen en ben je daarbovenop ook discreet en respectvol? Beschik je over een rijbewijs B en heb je een goede kennis van het Nederlands?
Dan zijn wij op zoek naar jou! De werktijden spreken we samen af. Je kan alvast rekenen op een jaarlijks griepvaccin en regelmatige momenten van waardering zoals een receptie, feestmaal …

Heb je er helemaal zin in of zit je nog met vragen?

Neem dan contact op met Else Vandaele, Sint-Stevensstraat 62, 1600 Sint-Pieters-Leeuw, else.vandaele@sint-pieters-leeuw.be, T 02 332 59 53.