Het lokaal bestuur van Sint-Pieters-Leeuw zoekt een verpleegkundige

Het lokaal bestuur van Sint-Pieters-Leeuw zoekt een:

VERPLEEGKUNDIGE (m/v)

dag- en/of nachtdienst - voltijdse/deeltijdse prestaties – C3-C4 of BV1-BV2-BV3 niveau  contractueel verband/onbepaalde duur

Woonzorgcentrum Zilverlinde is gelegen in een groene en rustige omgeving en biedt een gezellige thuis aan alle rusthuisbewoners met zorg op maat.
Je staat mee in voor het creëren van een thuismilieu voor de bewoners door middel van het verlenen van optimale hulp en verzorging alsook door te zorgen voor een comfortabel verblijf. Hij/zij stemt het eigen doen en denken af op de belevingswereld van de bewoners en biedt hen respect, veiligheid en geborgenheid. Je maakt deel uit van het team van verpleegkundigen, zorgkundigen en logistiek medewerkers. Hij/zij werkt o.l.v. de hoofdverpleegkundige.
Ben je flexibel ingesteld, schrikt werken in wisselende diensten jou niet af en ben je sociaal ingesteld? Dan ben jij misschien de geschikte collega die we zoeken!

Voorwaarden

Taalvoorwaarde: voldoen aan vereiste over taalkennis opgelegd door wetten op gebruik der talen in bestuurszaken, gecoördineerd op 18/07/1966
Nationaliteitsvoorwaarde: wereldburger zijn
Diplomavoorwaarden: beschikken over een diploma van gegradueerde verpleegkundige of bachelor in de verpleegkunde

Selectieprocedure & werfreserve

Indien je geschikt bevonden wordt voor een sollicitatiegesprek word je opgenomen in een lijst “beperkte procedure” die tot het einde van het schooljaar geldig blijft.

Ons aanbod
 • Een uitdagende en boeiende job.
 • De ruimte om met het team vernieuwende ideeën uit te werken en samen te zorgen voor de positieve uitstraling van ons woonzorgcentrum.
 • Aantrekkelijke verlofregeling.
 • Verloning met validatie van relevante beroepservaring.
 • Maaltijdcheques (8€/gewerkte dag) en ecocheques.
 • Tussenkomst in woon-werkverkeer met openbaar vervoer, fietspremie, hospitalisatieverzekering.
 • Aanvullend pensioen (3%).
 • Voordelen en kortingen via de GSD-V.
 • Begeleiding en omkadering voor een goede start.

  Bijkomende legale voordelen voor de functie van verpleegkundige en zorgkundige: 

 • Arbeidsduurvermindering voor 45-plussers.
 • 11 % salaristoeslag voor onregelmatige prestaties.
 • Nacht- en weekendvergoeding.

   

 

Infobundel

Meer weten over de functie en de voorwaarden? Download hieronder de infobundel of vraag deze op via personeelsdienst@sint-pieters-leeuw.be

Selectieprocedure en werfreserve

Indien je geschikt bevonden wordt voor een sollicitatiegesprek word je opgenomen in een lijst “verkorte procedure” die max. 6 maanden geldig blijft.

Solliciteren

Vul het sollicitatieformulier hieronder digitaal in en laad je diploma/brevet/ kwalificatie-attest of getuigschrift samen met je motivatiebrief op. Heb je geen internet? Stuur het sollicitatieformulier samen met een kopie van je diploma en motivatiebrief op per post gericht aan het college van burgemeester en schepenen, Pastorijstraat 21 te 1600 Sint-Pieters-Leeuw of geef ze tegen ontvangstbewijs af op de dienst Onthaal. E-mailen mag ook: sollicitatie@sint-pieters-leeuw.be

Personeelsdienst

Pastorijstraat 21
1600 Sint-Pieters-Leeuw
02 371 63 62
Openingsuren
ma
-
di
-
op afspraak
wo
-
do
-
op afspraak
vr
-
Gegevens ophalen
Gegevens ophalen